Welcome to my Blog

Salam~

  • Nama aku Aidil,nama penuh Mohammad Aidil B Jamalulail
  • Aku lahir pada 22 Julai 1988. Umur aku 22 tahun tahun ini, dan suka nombor 22.
  • Ak lahir di Johor dan menetap di sana.
  • Rumah aku terletak di Kg Kurnia, Felda Ayer Hitam..

  • Aku pernah sekolah tadika kemas, then masuk sek rendah di sek LKTP Ayer Hitam
  • Lepas tu,ak sambung sek menengah di SMK Simpang Rengam (SMKSR Form 1-3)
  • Then,sambung di SBP Sains Seremban (SASER Form4-5)

Banyak perkara berlaku selepas habis sek menengah, dari 2005-2009 aku skip,
Now,2010 aku mulakan hidup baru dengan azam baru.

Aku suka merapu, suka termenung jauh, agak childish sikit, suka sangat maen game, xkisah lah pc game or online game, suka baca komik, dan pernah baca novel, tapi xhabis.huhu
Aku gak agak pelupa orangnya (short-term-memory), suka study last minit disebabkan ini, ingat tp esoknyer lupe dah hahaha
Aku agak pelat sikit, bukan pelat "s" or "r" tapi ntah la..orang slalu tanye "Lidah ko pendek ker?" huhuhu sedih aku~ Last2 menjadikan aku pendiam macam padi hehe
Aku blur2 sikit, tp orang slalu cakap aku blur banyak, mane ader..aku tengah berfikir la..
Aku agak pekak sikit, tp rasannya kalo orang tu kene ulang cakap lebih 3 kali rasanye dah tahap kritikal tuh hehehe
Lastly aku pemalu orangnyer..cecece (>_<) poyo habis hahaha



So,this is it. This,............. is MyBlog.

P/S: This is MyBlog maksudnyer ini ialah Blog saya..dah taw? sajer jerr hehe

Comments

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.