My Life: Updated

Salam~

Tetibe terasa nk update pasal hidup aku sekarang..yela..last skali updated time mula semester ketiga (last sem utk foundation aku).
So..sekarang dah tgh2 sem 3, iaitu baru je abis mid semester exam 2mggu lepas, result midsem keluar mggu depan or depannye lagi..(mcm la xbiasa kuar lambat)
So far cma genetic je dah dapat hint, sorang dapat A-. 2orang dapat B+, dan 6 orang fail.

6 org fail tu ak dh taw dah sape orgnye sbb salah sorang dari 6 org tu kawan aku,so dia ckp la sape keenam-enam org yang laen.agak terkejut la bila dgr orgnye,sbb bg ak diorg pandai kowt..asal bleh fail? ak pon xtaw.huhu

Erm..kerja part time aku still on, cuma bila dh kerja dekat 6 bulan lebih ni,cmpur tensen study lagi, cmpur jiwa remaja memberontak xnk dikongkong dengan bebanan kerja, menjadikan ak semakin malas utk berkerja,
dalam kate lain, ak nk berhenti kerja. tp ak xboleh sbb kalo ak berhenti, xde org nk support aku..im just a lonely little boy..hehhe

Study dh, Kerja dh, Kwn plak..kawan..erm skrg nih ak tgh join group kwn baru, tp problem sikit sbb group kwn ni jenis hepi2 sikit, ngan rajin berjalan mghabiskan duit mak bapak diorg(kecuali aku,ak pkai duit ak)
cthnye..arini je kitorang pegi jalan2 sunway,pastu g the curve, ingat nk tgk wayang tp xjadi (ak xsuke pn tgk wayang,ikot jerr) pastu nk g men boling, pon xjadi (xbkk lagi), last2 g makan kat sakae sushi..abis rm86.10..mahal giler..
sepinggan sushi rm5.90, kaler merah, kaler pink, rm3.90, kaler hijau lak rm1.90..tp ijau pnye xsedapla..
air plak kalo takat coke dh rm4.90 xleh ckp ape laa~~
the good things about my new group is, i get the experiences..yela..bukan selalu ko jalan2 tetibe teringin nk g mkn sushi smpi abis dekat seratus..uhuhu still sedih sbb duit gaji ak abis..

Ape lagi? Awek? xde. Games? Tgh gila Ragnarok Trinity,tp dh slow skrg..
Td ushar ps3 games, rm120 FFXIII..Huuhuhu baru gamenyer..ps3 nyer? beribu gaban..

Xpe..kaya nnti ak beli.

Bye

Comments

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.