• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Random Post

Posted by Mr Aidil on Friday, June 04, 2010 No comments

Salam~

Ok,utk membanyakkn lagi post, ak rasa kene la buat dua atau tiga post sehari..
Hahaha giler..sekali sehari pon malas lagi la nk dua tiga kali..
Tapi rasa boleh kot, ak post je la apa2 yg best, so 2-3 post sehari tu logik la.

Agak2 dah lebih 50 post, baru aku launchkn blog ni kat org, postkn link blog ak kat org n follow mereka semua,so xde la malu sgt noob giler nk berblogging.

Sekarang tgh pening, rasa nak tukar jer template nih..aduss satu hal lagi nk tukar template. Nak kene setting balik semua..(mcm la byk sgt ak dh setting hehehe)

So,nntikn la blog ak berwajah baru..
ni blog ak wajah sekarang>>>

0 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger