• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Random Post: Demam Blogging

Posted by Aidil on Saturday, October 02, 2010 2 comments























Salam~~

Aku pening kepala sekarang nih..
Kepala berat jer.. Mata macam nak terbeliak..
Nasib baik x batuk ngan selesema..kalo keluar simptom tu,sah nak demam betol..
Rasanya aku cuma penat jee..

Yela..dalam dua hari ni..otak asyik pikir pasal blog jerr
Mata asyik menghadap laptop jerr..
Keluar untuk makan jer..pastu sambung balik..

Blogging..
Sampai sekarang rasa macam xkan habis aku nk study semuanya.
Macam2 benda aku xtahu..

Tu x campur kene brainwash dan dengar lecture free dari sifu blog MrDaha lagi~~
Aiyayayaa~~

Penat kowt dengar..
Pasal nuffnang la..
Google adsense la..
Traffic source?
Blogwalking?
Contest pulak???

Huuhh..xpe..Newbie lagi..orang kate Noob la..
Xpe..buleh belajar lagi..cuma sekarang aku nak tido~
Dah lewat malam dah ni..

Bye..Gudnite

P/S: Esok bangun pagi dah nk pegi blogwalking lagi..tu pesan sifu,huhu

2 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger