• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Nak beli PC atau PSP??

Posted by Aidil on Monday, January 24, 2011 No comments

Salam~

Entry saja2 je malam ni. Sebenarnya, aku tengah tensen ni pikir antara PC atau  PSP, mana satu patut aku beli?? Karang aku beli dua-dua kang..hehehe (macam banyak duit pulak)

Kenapa aku nak beli PC or PSP? Sebab aku suka main games. KIra gamer la sikit. Biasa..xde la hardcore gamer mahupun professional gamer. Dulu2 time kecik selalu main game tape jerr..pastu dah besar beli ps one, besar lagi sikit, ps2, pastu bila ps2 aku rosak..bosan dah. Harapkan laptop aku ni, acer tahun 2006, game ape la sangat mampu main. Nasib baik DotA ok.

Nak beli PC ni mahal, PSP murah sikit, rm2000 vs rm700?
tp PC bleh main beribu game, PSP puluh takpun ratus game jer.
tp aku xde banyak masa nak main game PC, balik kerja 2-3 jam then tido.
So,rugi la kalo beli PC tp x guna sangat..PSP lak game dia simple jer dan bleh main kat mana2..
So, aku leh bawak dan main kalau ada masa free..
(tapi kalo kantoi ngan bos mati laa akuu)

Aku PC aku taw spek dia..tapi PSP? Zeroknowledge. Ada ape ekk PSP?
Game..Wifi? Err..bleh dengar lagu kan.. Bleh tgk video kan..ada memory kad ke?
Pastu game dia kena beli ker bleh download?
Aaa...tensen2. Xpe..nanti aku tanya member aku yang ada PSP.

p/s: Ushar PSP kat mudah.com. Terkejut dah ada PSP Go..lawa gilerrr tapi harga pun "lawa" laa huhuhu

0 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger