• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Skycatcherz IS Back!!

Posted by Aidil on Sunday, January 16, 2011 No comments

Salam~

Akhirnya setelah 2 bulan lebih aku menyepi, akhirnya timbul niat balik untuk berblogging.
Hal ini kerana (cewah) aku sudah pun membeli celcom broadband rm98 monthly.
Mahal sikit la..tapi xpe..aku kayo muahahahaha(gelak orang kayooo)
-err xdela kaya sgt..buleh laa support cket hehe-



So, update sikit pasal current life aku sekarang.. Aku xtaw la ada yang kesah atau tidak. Tapi saje nk penohkan entry ni,aku pn story jela ea.
Sekarang aku berpindah ke Dengkil duduk ngan family aku. Start dtg sini bulan 10 aritu, so dekat 2 bulan dah ak dok sini. Pekan dengkil je ar aku taw. Area jaoh2 sumpah aku xtaw. Xde masa nak meronda.

2 bulan ni plak, aku kerja. Kerja pelayan restoren jer kat Cyberjaya. Restoren Saba. Aku tak tawla kalau korang penah dengar nama restoren ni. Dia restoren makanan Arab. Bagi yang outsider, mmg gempak la makanan dia..bagi insider macam aku..muak daaa makan sini. Hari2 aku melantak makanan arab. Dah bosan daa.huhu

Aku boleh jer story lebih detail pasal restoren tu, tapi tu nanti2 la..penat ni. Baru balik kerja.
Ha,dulu aku ade cakap yang hp Sony Ericsson W700i aku rosak kan? ha..ntah macamana, time aku memula datang dengkil, aku nk beli hp baru. Tup2 lepas aku cakap je macam tu, aku try la on hp aku..BOLEH!
Hahaha mmg xsangka..syukur..selamat semua cntct list aku.

Yang best nye ada note2 penting aku simpan dalam tu. Ermm xde la penting sgt cuma topik2 yang selalu berligar di fikiran aku jer time2 bosan. Contohnya macam kat restoren saba ada costumer lari,xbayar makanan. Aku akan tulis dalam note "Cstmr run". Kira satu isu la apa yang aku tulis,dan boleh dikembangkan lagi. Banyak gak la aku tulis. Sejak zaman2 aku dok KL dulu. Nanti ada masa aku share kat blog nih.

Blog aku pasni aku rasa nk tukar genre. Xde da nk posting2 canggih2 pnye topik. Xde lagi dah nk letak2 gambar tiap perenggan cam dulu. Xde da link2 nak download software ke ape ke. Ak just nk buat jadi personal blog jer. Sebab apa??

Sebab Aku Xde MASA.

Yela..kerja..balik malam..penat lagi..so just merapu meraban macam ni sikit. cukup la.
Blogwalking? Ada masa aku bw. Maybe time offday aku leh bw. Offday ak hari rabu. Wayang free woo kat Alamanda.hehe Nk pegi ajak aku. Msg2 la di FB aku. :p

Ok la. Itu sahaja.

IM BACK

p/s: Hari rabu wayang Alamanda rm6 jer..lagi murah dari harga popcorn. wtf??

0 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger