• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

"Belum boleh keluar hospital dik.."

Posted by Aidil on Sunday, February 20, 2011 3 comments

Aiseh punah harapan dan impian aku nak berambus dari hospital putrajaya nih. Walaupun duduk tempat 1st class, makan sedap ape sedap tapi aku bosan..huhu

Doktor datang pagi tadi, lepas check semua, dia kata ok, tapi dia x bagi balik lagi sebab nak repeat ct scan. Dia nak tengok lagi sekali keadaan hati aku yang berdarah teruk tempoh hari. Kalau ok, baru boleh keluar.
Masalahnya ct scan tu penoh! Orang beratur nak guna..alahai..bila la nk keluar nih.

Takpe2. Ape leh buat, tunggu je la.. maen2 fb, lawat2 blog, nak gegar, xsempat. kang nurse nampak abis kene rampas laptop aku nih hehe

bye

3 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger