"Belum boleh keluar hospital dik.."

Aiseh punah harapan dan impian aku nak berambus dari hospital putrajaya nih. Walaupun duduk tempat 1st class, makan sedap ape sedap tapi aku bosan..huhu

Doktor datang pagi tadi, lepas check semua, dia kata ok, tapi dia x bagi balik lagi sebab nak repeat ct scan. Dia nak tengok lagi sekali keadaan hati aku yang berdarah teruk tempoh hari. Kalau ok, baru boleh keluar.
Masalahnya ct scan tu penoh! Orang beratur nak guna..alahai..bila la nk keluar nih.

Takpe2. Ape leh buat, tunggu je la.. maen2 fb, lawat2 blog, nak gegar, xsempat. kang nurse nampak abis kene rampas laptop aku nih hehe

bye

Comments

syAfA said…
semoga cepat sembuh aidil..=)
hana said…
semoge cpt kua sepital ye..
=P
Nurul Afifah said…
nurse..ad org bwk lappy.!

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.