• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

GEGAR 1000 Blogs??

Posted by Aidil on Friday, February 11, 2011 6 comments

Firstly congrats kat bro ben ashaari sebab berjaya menggegarkan 1000 blogs dalam masa..err berapa hari ek? dia cakap 3 hari tapi macam dah lebih jer..xpe2 congratz2 hehe

Rajin tu..aku ni nak bukak draft blogger pon jarang nak post lagila kureng, sah2 xmampu nak buat macam bro ben tue. Kira respek la ngan dia. Eh apesal aku cerita pasal bro ben ni plak? huhu dah kalo kat Dashboard asyik blog dia jer update sah2 ari2 aku "ter"pergi blog dia.haha.

1000 blogs, dah pun di-list kan. Tahniah kepada semua yang tersenarai. Aku? Lambat kot nak join. Tggu bro ben buat GEGAR 2000 Blogs pulak! ehehe mampu ker? eh..jangan cabar..karang betol2 kang dia buat!

Apa nak buat ngan 1000 Blogs tu? ape lagi..buat blogwalking la..lagi ramai lagi bagus. Aku suka follow2 orang nih. Biar kat dashboard nanti macam2 cerita keluar. Suka baca entry orang. Tapi jarang komen.hehe
Nak senang view 1000 blog tu tengok je blog bro hasrul hassan ni. Dia dah list semua kat situ (dengan izin ben)

p/s: aku nak GEGAR jugak. GEGAR Follow 1000 Blogs! wakakaka

6 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger