Happy Di Hari Ahad

Oh..sudah hari ahad kah? Rasanya baru je minggu lepas hari ahad. Cepat betol masa berlalu. Yeah..memang aku merapu. Ntah hape2 je la aku nih.hehe

Ape dah berlaku seminggu nih? Aku pon xpasti. Pulak dah. Yela..bila dah start kerja nih, hari2 macam hari2 jer. Xde hari yang macam bulan dan xde hari yang macam tahun. Semua hari macam hari.

Oh damn, Aku mengarut lagi. Ape kene aku malam nih.huhu

Kalo kat Mesir memang hepy la. Mubarak turun takhta. (takhta ke? dia raja? ahh xkesahla)
Yang penting x ramai suka dia, diktator..xpe2.. Hepi2 ^__^ smiles..heee

Man U pun menang malam nih. 2-1 ngan Man City. Hepy2 ^___^
Ape lagik. Ha..follower aku bertambah dari 39 kepada 60+

Dah2 aku nak sambung GEGAR follow 1000 blogs nih.
Hepi2 bila bukak draft byk post update utk dibaca.
Tapi xdapat baca semua la..huhu Sorry

Comments

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.