Jom tengok Yogi Bear dan Green Hornet!

Esok aku offday!! Yeayyyy!! Aku plan nak pegi tgk Yogi bear kat Alamanda esok. Murah movie hari rabu. dapat rm6 jer. Biasa mahal. Sape2 nak join, jom kita penohkan panggung wayang Alamanda esok!

Minggu lepas, aku tgk Green Hornet! Sumpah best giler! Cerita superhero yang xberapa terlalu mengikut jalan cerita superhero biasa. hehe Cerita dia memang kelakar. Aku gelak jer dari mula sampai la abis. Dia macam perasaan orang biasa yang ada sense of justice, then dengan kepakaran engineering si Kato, dan publisiti murahan, dari ketua suratkhabar, maka wujudlah The Green Hornet. Green Bees pada asalnya.hehe

Cerita lain banyak macam best tapi xde masa lak nak tgk. Huhuhu Yang cerita melayu aku xtgk kat wayang sebab ayah aku slalu langgan astro first 480. Ngangkung ada, Damping Malam ada, Aku masih Dara ada, terbaru nih, Hantu Kak Limah. So dari aku bazir duit tgk kat wayang ngan kat rumah baik aku tgk cerita omputih jer kat wayang. kat rumah ada astro..hehe macam2 ada.

k chow. 

Comments

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.