Penat ker Ber-Blogging nih?

Penat.

Sangat penat.

Kenapa?

Macamana tak penat?

Orang xsuruh aku buat.

Aku penat sebab:

Pergi GEGAR 1000 blogs, baru cecah 80 jerk! huhuhu
Pergi baca entry2 orng, komen2 sikit, tekan ape yg patut :p

Selepas banyak meng-follow, banyak jugaklah entry nak baca.
So kepada entry yang aku masuk tu tahniah sebab tajuk entry anda memang buat orang nak tgk 
apa yang ada dalam tue.

Penting jugak tajuk. Kalo aku follow 1000 orang, 1000 entry aku nak baca? Gilo tuuuuu..
Men skip2 jer..huhu

Rasanya tajuk Oh penat macam ni xde orang nak bukak punyer.huhu

dah2 aku nak tido. esok kerja :)

Comments

Mr Daha said…
Tak ada orang bukak? aku bukak per? hahaha.. weh, bagus niat ko lawat 1000 blog ni. sambil tambah pengalaman, ko dapat trafik.. memang ni cara yang aku guna time mula2 berblogging dulu. :)
Mr Daha said…
Lagi satu... ko pergi kat seting>comment>Show word verification for comments?>NO!

tujuannya nak memudahkan orang komen. payah la nak komen kalo nak kena loading 2 kali semata-mata nak isi captcha merepek tu.
logorithm said…
I pon bukak! Hehehe...

TQ Mr. Daha for da tip! Jap... nak gi turn off word verification!
syAfA said…
bukak aje nie..haha~~
zmah said…
Penat juga jika kekeringan IDEA!
Dda Ly said…
heheh saye pon, bace jgak nih...
tapi, rupenye ade yang mengerti perasaan saye bile blogwalk ye..:)
encHIx laNDax said…
lek lu ,ape barang tidoo..jom baca lagi..huhuhu
misz sheyla said…
huhu bace sikit la dear :)
follow kamu

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.