• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Penat men-GEGAR

Posted by Aidil on Friday, February 11, 2011 6 comments

Wah..baru je bukak 37 blog dan follow. Thanks kepada yang follow balik. ^_^
Tapi sedih ada blog yang xleh bukak macam: http://ikapukpuk.blogspot.com/
sebab dia pilih orang tertentu je boleh view blog dia.
(xnk org view apesal nak masuk gegar blog? huhu x gegar la camni) xpela..xde rezeki..

Stop stakat ni dulu..karang malam aku sambung gegar balik.
Baru 37..blom 40, 400 apetah lagi 1000?? Tenet dah la slow macam kura-kura..
Pastu nak follow kena taip verification code lagi.huhu leceh tapi xpe..
Sekali seumo idop la katakan..dah follow sekali mmg akan follow smpi bebila.hehe

Ok.dah nak masuk waktu solat. Aku chow dulu

6 comments:

salam aidil..mekaseh follow taw..
tapi,syafa punya emel problm nak follow.
tapixpe.syafa masukkan aidil dalm blog list k.
anyway,nanti ley komen2..

selamat berblogging k..

Assalamualaikum

wah..rajinnya pergi gegar..nk pergi gak lah ! jom lumba jom ! hehhe

salam..

rajinnya aidil...=D

jom pi same2 gegarrr ;)

wah....tahniah..dh byk juga tu gegar...deqdeq ni sb sibuk tak dpt nak jalan2 dan gegar lagi....huuhu

yuhuu wah tahniah.jom sama2 pakat gegar yehaaa!

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger