Penat men-GEGAR

Wah..baru je bukak 37 blog dan follow. Thanks kepada yang follow balik. ^_^
Tapi sedih ada blog yang xleh bukak macam: http://ikapukpuk.blogspot.com/
sebab dia pilih orang tertentu je boleh view blog dia.
(xnk org view apesal nak masuk gegar blog? huhu x gegar la camni) xpela..xde rezeki..

Stop stakat ni dulu..karang malam aku sambung gegar balik.
Baru 37..blom 40, 400 apetah lagi 1000?? Tenet dah la slow macam kura-kura..
Pastu nak follow kena taip verification code lagi.huhu leceh tapi xpe..
Sekali seumo idop la katakan..dah follow sekali mmg akan follow smpi bebila.hehe

Ok.dah nak masuk waktu solat. Aku chow dulu

Comments

syAfA said…
salam aidil..mekaseh follow taw..
tapi,syafa punya emel problm nak follow.
tapixpe.syafa masukkan aidil dalm blog list k.
anyway,nanti ley komen2..

selamat berblogging k..
Novelgurl said…
Assalamualaikum

wah..rajinnya pergi gegar..nk pergi gak lah ! jom lumba jom ! hehhe
sicomot-comel said…
salam..

rajinnya aidil...=D

jom pi same2 gegarrr ;)
DeQdEq said…
wah....tahniah..dh byk juga tu gegar...deqdeq ni sb sibuk tak dpt nak jalan2 dan gegar lagi....huuhu
||aLeaSaRa|| said…
yuhuu wah tahniah.jom sama2 pakat gegar yehaaa!

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.