REVIEW: Yogi Bear?

Review la sikit pasal Yogi Bear yang aku tgk ptg tadi.huhu Aku tgk yang pukul 5.00pm punya. Aku tgk cerita Yogi Bear ni sebab kawan aku nak sangat tgk. Dari time kitorang pegi tgk Gulliver's Travel lagi dia dah sibuk nak tgk sebab dia nampak trailer Yogi Bear nih.

Tapi?? HAMPA.. Aku dah leh agak dah cerita ni suam2 kuku jer sebab time nak pegi beli tiket pon, ada beberapa kerat je orang yang nak tgk. Mostly couple la. Dan aku rasa diorang dtg pun ramai yang bukan nak tgk movie, tapi nak buat "movie". Aku xtaw la..andaian sahaja.huhu ampunkan jika salah,tapi aku rasa aku nmpk...eh eh xdela.hehe

Cerita dia kalo korang baca sinopsis dia pun dah taw ending dia.

Everyone's favorite pic-a-nic basket-stealing bear comes to the big screen in "Yogi Bear." Jellystone Park has been losing business, so greedy Mayor Brown decides to shut it down and sell the land. That means families will no longer be able to experience the natural beauty of the outdoors -- and, even worse, Yogi and Boo Boo will be tossed out of the only home they've ever known. Faced with his biggest challenge ever, Yogi must prove that he really is "smarter than the average bear" as he and Boo Boo join forces with their old nemesis Ranger Smith to find a way to save Jellystone Park from closing forever.


credit:http://www.gsc.com.my

Apa yang boleh halang hutan simpan dari xkena tebang? Tu je la soalan paling susah nak jawab kalo xtgk cerita ni. Tapi bila dah tgk..ek eleh..gitu jer?
Boleh je aku spoiler sini. Tapi kang xpasal2 kena saman lak. (ade ke?) xkesah la.


So, aku cadangkan citer ni seswai utk family yang ada anak2 kecil jer.
Bagi aku cerita ni xbest. Green Hornet lagi best.

p/s: Aku nak tgk cerita lain tapi xtaw citer aper.huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.