• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

16 hari mencari cinta

Posted by Aidil on Friday, March 11, 2011 4 comments


Opss..ini bukan storyline macam cerita 30 hari mencari cinta tu ea.kikiki
Ecece..tajuk nak poyo jer kn?.haha

Salam semua. Sebenarnye 16 hari tu ialah 16 hari aku xbukak blog nih. xbukak..langsung!
Wah..sangat2 la rugi.huhu tapi nak buat macamana..dah lepas..masa xboleh di undur kembali.
Yang boleh diundur, scroll down baca entry2 lalu jer la. Tapi dah 16 hari..gilo apo nak baca ribu2 entry huhu

Kemana aku pergi? Aku xnk la cakap aku ni busy giler macam orang lain. Aku xnk la jugak cakap yang internet aku slow so xboleh bukak blog. Aku gak xnk cakap la yang aku dah malas dan fed up nak berblogging. Bukan! Bukan! Bukan! Yang sebenar-benarnye..huhu malu nak cakap la.

Broadband aku kene potong!! wakakaka malu2 (>_<) ish2..

So,ni baru je bayar..dan aku kembali ke dunia blog hehe

Sekian terima kasih.

4 comments:

sori. niat asal takmo gelakkan. tapi dalam hati tergelak jugak. abis cemana?

hahahahahahahaa!!!!!

la kena potong upenye..nk tumpang gelak jp...hahahaha...so sweet n3 ni..

haha gelak2. gelak sampai puas :D

hakhahakhak..

Opps..tergelak tanpa disengajakan

Jangan mareee~~

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger