Argh tensen giler aku dengan dia ni!!!


Semalam satu malam aku search sana search sini. Tapi xjumpe jugak yang berkenan dihati. Ada yang lawa, lawa giler. Yang buruk, memang sah2 la aku tak berkenan. Mana lagi aku nak carik ni..sape2 leh tolong bagi idea x kat mana aku nak cari pilihan hati aku ni.

Aiseh..makin lama makin rambang mata bila aku terlihat macam2 jenis depan mata nie. Ada putih ada yang hitam. Banyak yang susah dan kompleks, tapi ada jugak yang simple sangat. Buatkan hatiku tertarik nak ushar dia. Tapi bila terlihat yang lain, berbelah bagi la pulak!!

Argh!!! Tensen giler..xpe2 malam ni karang aku sambung pencarian aku lagi.

Cari ape?

Err..template baru blog aku.hehehe Pagi2 sudah bikin orang tensen

Comments

hana said…
hahah..
selamat mencari ye..
semoga jumpa la pilihan hati tu ...
cikblurr said…
hahahaha...saspen betol la....gambar atas awek cun...tengok2 nak cari template upanya...
Gempa bumi bakal melanda di Malaysia jugak? Nauzubillah...
KIAMAT SEMAKIN DEKAT DENGAN KITA

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.