JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !


Wah Bro Ben buat segmen. Kali ni khas untuk lelaki sahaja. Yeap..LELAKI jer. Kita tengok berapa ramai yang join segmen nih hehehe

Untuk melengkapkan segmen ni, kene la jawab beberapa soklan cepumas dari Bro Ben.

Sila jelaskan kenapa anda berblog ?


Aku ni mula ber-blog sebab kene hasut dek adik aku.haha dia ni suke benor blog2 nih. Last2 nk sedapkan ati,aku pun buat la blog. Tapi lepas kenal dunia blog, rasa best lak.
So, aku berblog sebab aku leh belajar banyak perkara, tentang isu semasa, cerita2 yang xpernah aku dengar, kenal2 ngan para blogger dsb.


Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?


Adeh susah soklan nih. AKu rasa kreatif ni..sebab orang laki ni lagi sempoi kot. Diorang tulis main belasah jer. Xde nak cerita detail2 sangat. Apa yang diorang nk cerita,diorang tulis. Kira open minded la. Xde la asyik2 cerita yang sama jer. 


Blog wanita yang anda suka baca?


Aku xde target sape2. Sape yang selalu update, selalu la aku datang blog dia baca.hehe
Kekadang xtaw pun yang entry aku baca tu laki tulis ke pompuan.haha sengal x?


Sekian terma kasih.

Comments

cik najihah said…
hai..dtg sini melawat..
:)
nadiemsharmz said…
salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)
solo molo said…
singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/
Huszaini said…
tak sengallah! hehehe
Follower no. 118, salam kenal dari saya..ada masa jemput terjah blog saya..
cik ayin said…
singgah sini...datang dari belog BA
shearasol said…
sengal ke..?

Haha~~

*Shea pun kekadang sengal jugak*
iqin said…
hye,,
good reason..

:)






www.storymoryiqin.blogspot.com
apisv2 said…
salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2
mas.saari said…
singgah dr segmen BA
salam perkenalan..
K.I.S.S said…
dtg jalan2 kat sini :)
syaz rini said…
singgah dr blog abg ben..:)

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.