Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu

Salam,selamat pagi. Pagi ni ramai orang bercerita pasal CINTA,huhu tengah musim kawin kot, tu yang sume sibuk bercinta.
Tapi apa2 pun, tengah2 bw tadi nmpk la kawan sorang ni nak buat bloglist. Meh la kita sama2 support dia k.
(Aku pun xbuat bloglist lagi haha nanti la dulu. Tunggu tukar layout baru :p )

Syarat dia kene letak banner (DONE), Kene link kan ke entry dia (DONE)
dan kene komen sikit pasal blog dia.

Komen? Blog dia Simple dan mudah dibaca.hehe Blog orang laki ni memang simple2 jer. Xpayah taruk macam2 sangat. Header dia lak ngan background memang matching la org kate. Yang klaka nye kalo tekan kat shoutout dia. BLA BLA BLA wakakaa tangan xbleh blah

ok siap!

Comments

Taufiq Tiramisu said…
hahahah..tangan tu memang sengal sikit..anyway, thanks join!! ;)
bw dr blog fiq.. liya folo kamu ke 167..folo back..tq

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.