• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu

Posted by Aidil on Tuesday, March 15, 2011 2 comments

Salam,selamat pagi. Pagi ni ramai orang bercerita pasal CINTA,huhu tengah musim kawin kot, tu yang sume sibuk bercinta.
Tapi apa2 pun, tengah2 bw tadi nmpk la kawan sorang ni nak buat bloglist. Meh la kita sama2 support dia k.
(Aku pun xbuat bloglist lagi haha nanti la dulu. Tunggu tukar layout baru :p )

Syarat dia kene letak banner (DONE), Kene link kan ke entry dia (DONE)
dan kene komen sikit pasal blog dia.

Komen? Blog dia Simple dan mudah dibaca.hehe Blog orang laki ni memang simple2 jer. Xpayah taruk macam2 sangat. Header dia lak ngan background memang matching la org kate. Yang klaka nye kalo tekan kat shoutout dia. BLA BLA BLA wakakaa tangan xbleh blah

ok siap!

2 comments:

hahahah..tangan tu memang sengal sikit..anyway, thanks join!! ;)

bw dr blog fiq.. liya folo kamu ke 167..folo back..tq

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger