• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Update

Posted by Aidil on Wednesday, March 23, 2011 No comments

Salam.

Beberapa hari ni aku agak busy plak. Lama gak x update entry. Banyak nak tulis, tapi ditahan tahan, last2 teros malas nak tulis.hahaha

Last entry pasal Review World Invansion. time tu tengah mood tengok movie la kiranya. Sebelum tu tengok Merong Mahawangsa, lepas cerita alien tue aku bantai lak cerita Rango. Best dan kelakar dan grafik lawa giler. Aku nak buat review malam tue tapi dah pukul 3 pagi, ahh xpayah la.

Then esoknya, aku busy sebab ikut member2 kerja aku pergi main game kat cybercafe area Seri Kembangan. Balik kerja siap2,pastu pukul 11 gerak dari Saba'. Sampai2 pukul 12 lebih. Pergi 4 orang jer termasuk aku. Dah sampai tu main la 5 jam (Gilo). Kitorang main Left4Dead. Perang+tembak2 zombie. Ala2 zombieland tue.hehe

Balik pukul 5, sempat makan2 dulu sebelum masuk tido selepas azan subuh berkumandang..mata dah macam panda pon ada.haha Baru nak terlelap, mak dah kejot. Aidil!!! Bangun!! Kerja!
Ahhh dem..aku baru nak tido nie! huhu Aritu kerja memang ngantuk. Malam aku kerja tembak zombie, bila pagi, aku kerja MACAM zombie.hahaha

Semalam, aku nak update lagi..tapi member lak ajak maen futsal. Sebelum pergi tu,aku awal2 lagi dah dipanggil untuk mendatangkan diri ke rumah Along maen PES (game bola ps2). Kul 1 pagi baru la kitorang gerak g cyberjaya maen futsal.huhu balik semalam pukul 3 pagi. Ayah dah bising jer. Dia dok sibuk risau pasal aku. Sebab kebelakangan ni aku selalu jer keluar malam dan balik lambat.

Kalau orang luar dengar, mesti fikir..apela budak2 remaja zaman sekarang nie..keluar malam balik lewat..ntah buat ape la kat luar tu. kadang2 tak balik,dia tido rumah sape? buat ape la tue..ish3..
Tapi..aku xbuat ape2 pon!! waaa sedih2. Apa salah ku..isk3..

Ah dah2. cukup takat ni punya update entry.hehe

0 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger