• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Posted by Aidil on Monday, March 14, 2011 7 comments



Ben Ashaari buat segmen lagi la. Kali ni pasal Soal Cinta pulak. Aiseh..nak join malu la pulak. Tapi xnk la kalah dengan para wanita yang beratus2 join segmen nih.

Abang Ben! Aku join jugak!! Ramaikan lelaki..hehe
Nak join kena la jawab soalan2 nie.


Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?


Wanita pilihan hati, wanita yang baik, kelakar, selamba dan kadang2 romantik wahahaha ada ker?


Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda ..


Seksi? Pakaian dedah aurat? Baju sendat,solid? Tak..tak..
Aku mudah jatuh hati pada perempuan bila lihat pada mata si dia.hehe
Orang kata dari mata turun ke hati.ecece malu2. ish..ben ni xde soklan lain ker


Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?


Lautan api akan kuredah..Gunung sanggupku daki..eh eh..tu dah lapuk dah.
Bagi aku, pengorbanan cinta ni bila kita sanggup memperuntukkan separuh daripada diri kita untuk si dia. Kalau kita x sedia lagi untuk berkongsi, maknanya kita x sedia lagi untuk bercinta.


Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?


Ni yang nak nyanyi lagu P.Ramlee ni..Berkorban apa saja~~lalala
Ala..xpayah la nak berkorban segala bagai sangat. Kalau dia setia, dan betul2 cintakan kita, itu dah memadai.


Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?


Aku kawin lari je la.wakakakaka


Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?


3 kali. kenapa tue..isk2..sume xnk kat aku daa waaa


Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?


Lelaki lebih banyak curang. Berdasarkan survey dari kalangan jantina ini.huhu
Tapi ada jugak spesis perempuan yang jugak suka curang terutamanya yang lawa sebab diorang tahu, petik jari 10 yang datang.


Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?


Erm..dulu2 time aku kaple, cemburu tu adala..tapi xla sampai cemburu giler. Kan cemburu tu tanda sayang eh eh eh..malu2 >_<


Ok BEN ASHAARI. Siap!

7 comments:

hehehhe...
lain org laen pendapatkan...btw thniah kerana join segmen ni...mimie tgk laki xramai yg bg pendapat...hehehhe

@mimie

hehe kene join ni sebab laki kureeng. ala bagi pendapat apa salahnya.bukan selalu kene soal2 dengan soalan panas ni.. ^_^

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
datang dari blog bro ben..
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

macam-macam jawapan ada...
ser0nok baca...



salam ziarah dari segmen s0al cinta En Ben...

hye.. salam santai
dari blog AbG Ben ..

http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

Salam..ahhha..lelaki lg bnyk curang eh ? adioos sy jwb slhlh nie.ehe.

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger