Posts

Showing posts from July, 2011

Kisah Hari Ini 27/7

Image
Jom merapu..

+ Bangun pagi pukul 4.50am study programming konon nak tunjuk yang aku pandai kat kelas kul 8a.m nanti.
+ Tidur sekejap dan sedar pukul 9.30am buatkan usaha nak berlagak hancur berkecai.

+ Datang kelas seterusnya tepat jam 10a.m
+ Hanya untuk menunggu tips exam next week yang diberitahu sejam kemudian. tau aku dtg lmbt jer

+ Then masuk kelas 2D pukul 12pm dan belajar tentang 3D environment.
+ Keluar kelas awal sebab xde bende nak buat dah lagi,
+ datang balik ke kelas yang sama pukul 4pm selepas sedar pendrive+kunci rumah aku tertinggal kat computer lab itu. Dan sah2 ilangnya tak kembali~~ huhu

+ Dengan mood sedih, lepak kat Giant Seksyen 13. Mula2 keluarkan duit..
+ Kemudian dapatkan balik sim card maxis aku yang hilang dek hp tercicir minggu lepas.
+ Ternampak kedai gunting rambut, berfikir 8 kali dan akhirnya tanpa disedari aku dah ada kat kerusi gunting rambut.

+ Balik rumah dengan perasaan bercampur baur..
+ Singgah kedai runcit beli air feveret Bliss ngan beli aiskr…

okay 2 bulan x bukak blog..

Image
Salam~
Errrr dah dua bulan sejak last aku men post je ape2..dan sebab life aku yang gile sangat busy aku pon stop blogging. Xpuas ati betol. 
Yang buat aku terkujat sekarang ni, kenapa blog dah berubah??? Dashboard aku dah jadik lain siot..haha jakun sebentar walaupun org lain mungkin dah tahu lama.huhu
Layout blog baru ni nampak more professional dan easy to use?? kot. Macam susah je..xkesahla..mungkin sebab baru try2 kot. Pastu nmpk lagi besarrr...especially time kat dashboard,nmpak lagi banyak ruang untuk lihat blog yang aku follow punya intro dalam new post diorang.
Hm..xkesah la..aku pon xtaw lepas ni bukak lagi ke x blog ni. Dah pukul 3.17am xleh tido. tu yang bukak blog nih. Update pasal hidup aku? Em..blaja kat MSU..bachelor..susah...assignment byk..tp best sebab byk benda baru dan yang aku minat aku dapat belajar. Tu je la..lain2 aku xde sangat.
Games..tengah layan Kingdom Heart Birth by Sleep kat PSP aku..ngan Dissidia 012, FF Crisis Core da abis, Patapon da abis, baru down…