• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

okay 2 bulan x bukak blog..

Posted by Aidil on Wednesday, July 20, 2011 No comments


Salam~

Errrr dah dua bulan sejak last aku men post je ape2..dan sebab life aku yang gile sangat busy aku pon stop blogging. Xpuas ati betol. 

Yang buat aku terkujat sekarang ni, kenapa blog dah berubah??? Dashboard aku dah jadik lain siot..haha jakun sebentar walaupun org lain mungkin dah tahu lama.huhu

Layout blog baru ni nampak more professional dan easy to use?? kot. Macam susah je..xkesahla..mungkin sebab baru try2 kot. Pastu nmpk lagi besarrr...especially time kat dashboard,nmpak lagi banyak ruang untuk lihat blog yang aku follow punya intro dalam new post diorang.

Hm..xkesah la..aku pon xtaw lepas ni bukak lagi ke x blog ni. Dah pukul 3.17am xleh tido. tu yang bukak blog nih. Update pasal hidup aku? Em..blaja kat MSU..bachelor..susah...assignment byk..tp best sebab byk benda baru dan yang aku minat aku dapat belajar. Tu je la..lain2 aku xde sangat.

Games..tengah layan Kingdom Heart Birth by Sleep kat PSP aku..ngan Dissidia 012, FF Crisis Core da abis, Patapon da abis, baru download Patapon 3 tapi xmaen lagi. Ragnarok maen SmileRo, ada gak MilkRO (tapi cam da tutup je) ngan MitsuRo (kawan kpd kwn aku promote) 3rd job..ok la..

DotA aku jarang da maen, housemate aku xde yang layan game ni,kalo ade syok sikit. Ak malas je nak racun..ramai da aku racun dulu, Adha,adik aku..Haziq, Amid, Fadli, latest Daniel,adik aku..err...hahaha

Paling latest! Hp aku hilang. Celaka tol budak yang jumpe tapi xnk pulang tu. Aku letak hp dalam sweater, pastu kat comp lab sejuuk so, aku buka la sweater,letak kat kerusi, lupe lak hp dalam tu, abis klas, ak amik sweater tros blah..rasa tercicir pastu orang amik. Biarlaaa..da tepon2 bagi msg xpulang gak..tggu dia angkut besar2 pulang kat akhirat je la..

Luckily, now bukan musim ujan, so ak ari2 naik moto xde problem. Tp dapat kete ok gak..huhuu tggu laa..elaun ptptn pon xdapat lagi. Baru arini arus perdana (antar dokumen). Bulan 8-9 dapat kot???

Team bola Malaysia aku xtaw la sejak bila jadi power. buat aku semangat lebih nk ikuti tiap2 perlawanan diorang. Aku xpenah minat bola ni, lagi2 Malaysia, tp sejak menang Piala apetah dulu yang lawan indon tu, tergamam gak la aku tgk Safee  nagn Fahmi..memang terbaikk

Ok..memnag aku just merapu..kul 3 pagi kot. Tggu mata layu jer..

Bday aku da dekat..tp xtawla..da cam xde pape special da..tu la pasal agaknye org2 tua da xkesah sgt psl bday diorang. It just another day u becomes older than before. thats it. huhu

Duit xde duit xde duit xde..ade sape2 nak derma?? hahaha
Keje sambilan ker? aku xnk la jual2 barang nagn MLM ni. sangat xsuke. SANGAT xsuke. xpaham xtawla. 

Kang aku jual gak kang PSP aku ni, dah la baru lagi sayang woo..beli 800 jual aku rasa 700 org xnk beli huhuhuhu

dah la..tido la...

bye......

transformer 3D best wooo..

Harry Potter pon leh tahan..

Ok..aku tido...

Kawan ak Alia kawin 2 bulan lagi...

Ahh shut up will ya??


ok.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

0 comments:

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger