Posts

Showing posts from September, 2011

Kawan Kahwin Sudah

Image
Selamat Pengantin Baru Alia & Iszuddin!! Semoga perkahwinan korang berkekalan hingga akhir hayat..
16 september 2011 Nikah 17 september 2011 Bersanding rumah pengantin perempuan 18 september 2011 Majlis rumah pengantin lelaki
Kawin jugak member aku ni..macam x percaya je yang kawan aku, kawan sekolah rendah aku, best fren aku ni dah kawin.haha
Sebabkan diorang, aku pulang ke felda ayer hitam dari shah alam, daha datang dari kedah, kitorang bertungkus lumus mendatangkan diri ke majlis diorang. Semua penat lelah tu berbaloi gak bila tengok diorang disandingkan di atas pelamin. hehehe
Kamera memang xberhenti ambik gambar, handphone xperia aku pon join sekaki walaupun xde la excited sangat..malu ngan camera nikon dan canon power hahaha
Pape pun..majlis sume berjalan dengan lancar dan xde la kes2 orang datang mengamuk ka, ape ke...
Harap2 lepas ni walaupun diorang dah kawin, kawan jangan dilupakan.hehe kita kan BFF kn kn Ewan, Daha, Alia, Azie, Dilah :p sekarang tambah lagi sorang Din ^_^