Posts

Showing posts from December, 2011

Prima U1 Shah Alam Berhantu??

Image
Semalam aku dengar cerita.. Kawan kepada kawan aku kene kacau. Dia tingkat 14 nampak Bayang perempuan kat tangga. SERAM!Lagi sorang pulak tengah mandi, tetiba dia rasa ada orang pegang rambut dia. SERAM! Lepas tu semalam rumate aku keluar rumah. Tak lama lepas tu dia balik. Kemudian dia tanya aku. "Aidil, ko panggil aku ker??" Aku jawab la ' Tak la. Aku tengah main game nih" Dia pun buat xtaw je la. Aku pun sama. Dia pun keluar balik.
Xlama lepas tuh Dia balik. Dia cakap pak guard prima u1 tahan dia sebab access card. Yang tambah pelik, dia 2 orang naik lift. Time dalam lift pak guard suruh dia turun tunjuk access card. Kawan dia naik dulu sebab hantar helmet. Dia pulak turun bawah. Then pak guard tanya.
'Mana kawan awak lagi dua orang tu??'
SERAM! sape orang ke-3??
Then dia pun naik atas. Tiba2 lift berenti tingkat 18. Lepas tu dia x naik..dia teros turun sampai Basement B1!!!
Seram sejuk dah kawan aku tu. Dia x pikir ape, teros naik balik tingkat 23 (rumah kitora…