Prima U1 Shah Alam Berhantu??


Semalam aku dengar cerita.. Kawan kepada kawan aku kene kacau. Dia tingkat 14 nampak Bayang perempuan kat tangga. SERAM!
Lagi sorang pulak tengah mandi, tetiba dia rasa ada orang pegang rambut dia. SERAM!
Lepas tu semalam rumate aku keluar rumah. Tak lama lepas tu dia balik. Kemudian dia tanya aku. "Aidil, ko panggil aku ker??"
Aku jawab la ' Tak la. Aku tengah main game nih"
Dia pun buat xtaw je la. Aku pun sama. Dia pun keluar balik.

Xlama lepas tuh Dia balik. Dia cakap pak guard prima u1 tahan dia sebab access card. Yang tambah pelik, dia 2 orang naik lift. Time dalam lift pak guard suruh dia turun tunjuk access card. Kawan dia naik dulu sebab hantar helmet. Dia pulak turun bawah. Then pak guard tanya.

'Mana kawan awak lagi dua orang tu??'

SERAM! sape orang ke-3??

Then dia pun naik atas. Tiba2 lift berenti tingkat 18. Lepas tu dia x naik..dia teros turun sampai Basement B1!!!

Seram sejuk dah kawan aku tu. Dia x pikir ape, teros naik balik tingkat 23 (rumah kitorang)


Agak2 korang la..PRIMA U1 SHAH ALAM ni berHANTU kerrr????????

Comments

Nur Farah Alena said…
Mungkin....aq dduk dkat prima u1 gak...tpi syukur alhamdulillah aq tak kena kacau time aq blik mlm2 kalau ade event dkat kolej
Aizat Tyraa said…
Takthu la..sebab tiap hari turun tangga dari tingkat 23 ke tingkat 2..trun je naik,naik lif saja exercise..tapi boleh tahan la tangga dia time malam..stakat ni ok la balik tngah malam,subuh takde nmpak lagi kdg ad jgak dgr suara menjerit kat kaki lima tingkat 23 ni..tapi fikir positif la..haha mana2 ad benda tu

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.