Posts

Showing posts from January, 2012

My 100 Post On Blogspot

Image
Yeapp. Ni la dia post aku yang keseratossss 100!!. Muahaha. Baru 100? Peh malas betol budak nih. Ntah ape la dia tulis. Blog dah bertaun baru seratus? Huhu Aku sedih..tp nk wat cane,mmg xnk wat pape pon.Muahahaha

Minggu ni minggu xm. Hari ni start 1st day exam. Baca bagai nk gila, tapak tangan nota sentiasa ada, tp soalan maut smpi aku xpyh tgk tapak tangan pun boleh jawab. BOLEH tu dalam erti kate lain GORENG!!! Hahaha macam x biasa.. Semua ilmu dari fizik kimia bio yang aku rasa xde kene mengena ngan subjek tu pon masuk. Nama pon GORENG.Muahahaha

Exam petang lak, English. 4 smpi 6 tp mcm biasa, kul 5.10 dah angkat kaki. Soalan budah Form 5 jer kot. Tu pun kira lewat sebab termenung ngan dok ushar amoi 2 seat depan aku. Dari blakang lawa bila lalu depan Ok laa. Amoi..

Ptg lak gi men Frisbee ngan pegi Gym. Penat giler. Malam lak..tgk Terenggaru Vs Perak, Ganu kaloh Muahahaha. Gelak kn sama housemate Ganu ku.



Dua tiga hari ni aku rasa macam aku dah x dok kat Msia lagi, lebih tepat Bum…

Blog bersarang kerana KPOP

Image
Muahahaha kerana malas dan malas ni la jadinyer. Blog sah bersarang. Sorang pn dah xdatang dah. Yang ada pon robot2 blogwalking.hahaha lantak la.. Blog bersarang tp orangnye ade jer. Cuma nak tanak update jer. Update larr??? Naahh tgk lah. Aku sibuk mende lain lar. Dari game, study hingga la melayan drama kpop as well as variety diorang. Pastu lagi byk masa habis dok update lagu2 kpop.

Aku satu je la xsuke.. Ada orang cukup x senang aku dengar/tengok/baca pasal kpop nih. Ape masalah diorang pn aku xtaw. Memang la xelok. Tapi xde la xelok sampai teruk giler2. Mana lagi elok? Dok rumah layan Running Man ke, keluar malam ngan bohsia xbalik2 rumah? Orang kate kpop ni xelok tgk pompuan nari2 memang la..abis tu artis melayu kite xde menari2? Aku rasa xde la terok sgt dari ada orang tu yang 24 jam abiskan masa bukak porn ngan layan gmbar blue. Ade je. Jgn tipu xde. Budak darjah satu pun skrg dah taw ape tu seks.

So, aku sebagai peminat kpop ni terasa la kecil hati. sampai dihina2 minat aku.…