• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

My 100 Post On Blogspot

Posted by Aidil on Wednesday, January 11, 2012 3 comments


Yeapp. Ni la dia post aku yang keseratossss 100!!. Muahaha. Baru 100? Peh malas betol budak nih. Ntah ape la dia tulis. Blog dah bertaun baru seratus? Huhu Aku sedih..tp nk wat cane,mmg xnk wat pape pon.Muahahaha

Minggu ni minggu xm. Hari ni start 1st day exam. Baca bagai nk gila, tapak tangan nota sentiasa ada, tp soalan maut smpi aku xpyh tgk tapak tangan pun boleh jawab. BOLEH tu dalam erti kate lain GORENG!!! Hahaha macam x biasa.. Semua ilmu dari fizik kimia bio yang aku rasa xde kene mengena ngan subjek tu pon masuk. Nama pon GORENG.Muahahaha

Exam petang lak, English. 4 smpi 6 tp mcm biasa, kul 5.10 dah angkat kaki. Soalan budah Form 5 jer kot. Tu pun kira lewat sebab termenung ngan dok ushar amoi 2 seat depan aku. Dari blakang lawa bila lalu depan Ok laa. Amoi..

Ptg lak gi men Frisbee ngan pegi Gym. Penat giler. Malam lak..tgk Terenggaru Vs Perak, Ganu kaloh Muahahaha. Gelak kn sama housemate Ganu ku.



Dua tiga hari ni aku rasa macam aku dah x dok kat Msia lagi, lebih tepat Bumi. Aku dok pikir, pikir dan pikir je pasal dunia lain. Macamana la agaknya dunia lagi satu tu.. ada gak ke manusia macam kita? ada ke rumah2, bangunan tinggi langit, kereta, motor, kapal terbang?? Hmm... Aku tak rasa la dunia lain tu wujud, alien pon xpernah nmpk walaupun banyak je kes UFO. Kenapa diorang datang pn banyak dah kajian dibuat. Aku xpayah la sibuk nk taw kan..huhu

3 comments:

Anda Terpilih !

http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/03/assalamualalaikum.html

amboii . jaohnye imaginasi . hahaha

Выбирай: индивидуалки Москвы не салон. Внимание - это не салон и не работа! Это мой стиль жизни! Мои всегда реальны!!! Наколок, тюнинга и силикона у меня нет!!! Запретов тоже нет, когда желают двое, инстинкты и фантазии смешав... Пусть будет секс божественный и нежный, как хочет тело... Требует душа... Мои компромиссы и "дивиденды" только для постоянных посетителей! ТОЛЬКО ИНДИВИДУАЛЬНО! Подруг НЕТ!!!

linkwithin

Related Posts 

with Thumbnails
 
  • NetworkedBlogs

  • Blogger Community

    Ourbloggerlists

    BlogMalaysia.com

    Blogged.my
    Personal blogs
  • My Blog List

  • Blog Archive

    Gengblogger