It's been a while..



Hello!

Wah dah tahun 2017 sekarang, nak masuk tahun 2018 dah.
Lama gila aku tak bukak blog or tulis blog.
Rasa tak ramai geng blogger aku masih keep blogging
Cuma ada seorang ni je la ben Ashaari
Zaman aku blogging dlu, dia baru je berjinak2 dgn blog.
Siap buat macam2 contest..
Aku join contest 1000 link apetah dulu..
FUUH sekarang Ben dah power. Top blogger Malaysia dah haha
Gempak2

Aku belek2 la gak blog aku ni..
Kelakar jugak baca entry2 lama hahaha
Last post 2012, which is 5 tahun lepas..
Masa tu umur ak 24 tahun..
Zaman tu kerja Saba Restaurant
Family duduk dengkil, rumah kayu kecik jer, sewa dalam 150 sebulan..

Tapi tak lama lepas du ayah dapat rumah flat goverment kt presint 5, so ok la sikit.
Duduk sana dekat 4 tahun gak la..
Sekarang family dah pindah Johor, ayah dah pencen haha.

Blog ni serius jadi makin Legend haha.
As the blog title said: Legendary Tales of Skycatcherz
Post2 lama ada yang best, ada yang tak best.
Kadang kelakar plak aku dengan diri aku sendiri yg dulu.
Childish gila haha

Dan ada gak post2 yang aku tulis..ewww
Sangat tak matured haha
Still, its my own writing, and my own opinion
an honest opinion with lack of knowledge hahaha
Sekarang ni semua orang copy paste je content.
So at least dulu ak taip sendiri kira ok la.

Tak tahu nk kembali blogging ke tak..
Dah lupa dah semua..
So, ada masa ak taip lagi.

Bye~~


Comments

Popular posts from this blog

5 benda korang jangan buat kalau datang Saba Restaurant

Awek Cun & Comel: Patut Tegur atau Tidak?

Demam..macamana nak elak dan dapat.